Our Logo Login

Maalari (Helsinki)

Hiring Organization Logo

StaffMill

Helsinki FI

Posted 53 days ago


Job Description:

StaffMill (www.staffmill.fi) etsii maalaria asiakasyrityksen palvelukseen Helsinkiin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, ja työ on sopivalle osaajalle kokoaikainen ja pitkäkestoinen. Työtehtäviin kuuluu mm. uudiskohteiden maalaus, pintojen viimeistely ja tasoitustyöt. Työmaakohteet sijaitsee Uudenmaan alueella ja työn liikkuvan luonteen vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta maalarin työstä, ja mieluusti myös rakennusalan töistä. Kerro meille aiemmasta työkokemuksestasi ja hae rohkeasti paikkaa!Työssä tarvitset työturvallisuuskorttia, mutta sen päivittämisessä tai hankkimisessa voimme olla avuksi.

Paikat täytetään heti sopivien osaajien löytyessä, joten haethan pian!

Tarjoamme sinulle:

- luotettavan työnantajan – helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi ja hoitaa mm. työturvallisuuteen liittyvät kysymykset puolestasi asiakasyrityksen kanssa

- yhteydenpidon työntekijään huolehdimme viihtyvyydestäsi

- nopean puhelinkonsultaation terveystapauksissa ja työongelmissa

- eri toimeksiantajia tilanteesi vaihdellessa

Meistä

StaffMill Oy on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa, Iisalmessa Joensuussa sekä Mikkelissä. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme HPL:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.

Something wrong? Report job post.


Similar Jobs